Werkwijze

Heeft u een zitmeubel dat een nieuwe bekleding kan gebruiken, of bent u op zoek geweest naar een nieuw zitmeubel, maar bent u toch aan het huidige meubel gehecht. Dan kan het de moeite waard zijn om uw zitmeubel een tweede kans te geven.

Veel meubels en met name kwaliteitsmeubelen zijn het waard om opnieuw te laten bekleden. Bij het herstofferen van een zitmeubel spelen vooral vakmanschap en kwaliteit een grote rol.

Aan een goed meubel worden vele eisen gesteld.

Als herstoffeerder moet ik mij aan deze eisen houden, vaak in combinatie met uw eigen specifieke wensen. De een wenst een hardere zit, de andere weer wat zachter.

We gaan hierover samen in overleg. Hierin bespreken wij uw wensen en de diverse mogelijkheden die ik daarin kan bieden. Samen komen we tot de juiste beslissingen, en zal het eindresultaat naar uw wens zijn.

Klanten vragen zich vaak af of hun meubel het nog waard is om te herstofferen en wat de kosten hiervan zijn. Het antwoord op deze vragen beantwoord ik bij u thuis aan de hand van een vrijblijvende offerte. 

Voorafgaand aan dit gesprek vraag ik u een aantal stalenboeken op te halen zodat u alvast kunt kijken welke stoffen u aanspreken. Tijdens onze afspraak kunnen we dan gericht een vrijblijvende offerte opstellen. 

In mijn werkplaats ligt een ruime keuze aan stalenboeken voor meubelstoffen en leer. Het assortiment bestaat uit meer dan 250 stalenboeken.

Als de offerte gemaakt is kunt u kiezen of u uw meubel laat herstofferen.

Kortom uw meubel wordt met de grootste zorg nagekeken en voorzien van een nieuwe meubelstof, zodat het meubel er weer als nieuw uitziet.

De meubels worden bij u thuis opgehaald en weer teruggebracht.

Afspraak maken

Wilt u stalenboeken komen ophalen? Maak dan een afspraak via telefoon of e-mail. Zo voorkomt u dat u voor een gesloten deur komt te staan.

Bekijk de contactpagina voor de adresgegevens en actuele openingstijden.